Leontine Borsato nog zonder tv-klus bij SBS 6

Geplaatst op ma 22 apr 2013 om 13:12

Na Hart in Aktie, Een Goede Buurt en Alles Is Liefde, heeft Leontine Borsato voorlopig nog geen nieuw tv-programma in het vooruitzicht gesteld gekregen door SBS 6. Dat vertelt de presentatrice in weekbladen Story en Party. Volgens Borsato blijft ze wel te zien bij de zender. “Bij SBS 6 zijn er wel wat plannen voor mij in het nieuwe seizoen, maar voorlopig is er niets concreets. De komende tijd heb ik niets in mijn agenda staan. Ik wil mij helemaal wijden aan thuis“, geeft ze aan. 

Er is volgens Borsato sprake van ‘een nieuw project’. “Ik weet nog niet of dit een vervolg is op Alles is Liefde, dat ik afgelopen najaar samen met Johnny de Mol op SBS presenteerde, maar het zal uiteraard in het verlengde liggen van wat ik tot nu toe heb gedaan.

Borsato wil in elk geval sociale tv blijven maken. “Ik vind het bijzonder om een programma te mogen maken dat met mensen te maken heeft. Door de human interest-televisie die ik de afgelopen tijd heb gepresenteerd, krijg ik steeds meer mensenkennis.

Mensen geven hun hart en ziel bloot aan mij en aan de kijker. Dit genre raakt mij. Het doe me dan ook goed dit soort programma’s te maken. Ik voel me daar erg in thuis.”
18 Reacties op “Leontine Borsato nog zonder tv-klus bij SBS 6”


 1. Pino

  . mooi

 2. Flippo

  Waarom geen Hart in Aktie meer? Dat scoorde altijd zo ontzettend goed en is zo typisch SBS. Bovendien is Leontien zeer geschikt.

 3. AnZoRadio

  Is het niet wat vergane glorie?

 4. Joost

  Alles Is Liefde was erg mooi, gewoon terug voor een nieuw seizoen!

 5. Anouk

  tja als je flopt en geen kijkers trekt, ga je op de reserve bank

 6. Sub-Zero

  Misschien Rad van Fortuin remake met haar erbij… zou typisch SBS zijn om het nog te proberen ook! :P

 7. Puma

  Geen gemis.

 8. Annajbos@hotmail.com

  Ik heb haar nog niet gemist eigenlijk.

 9. Freud

  Hart in aktie pas helemaal bij haar en is ook echt SBS, heerlijk programma. Mensen blij maken is altijd leuke tv

 10. Anoniem

  Ik hoop dat dat zo blijft met haar vreselijke stem.

 11. anouk

  Misschien kan ze ‘manager’ worden van haar zoon, die zich acteur, model en presentator schijnt te noemen en zijn ‘fans’ de lucasters, lucisten of zoiets. Pffff. Je hoopt toch dat zo’n kind ouders heeft die zulke onzin een beetje indammen… heeel verstandig om je aandacht even te focussen op ‘thuis’, meid.

 12. jasper

  Ik mis haar ook niet.

 13. Anonymous

  Eigenlijk is SBS begonnen met de hulp-tv, iets wat bij RTL momenteel zo goed scoort.
  Ook is SBS ooit begonnen met grote shows op vrijdag, waar RTL er nu mee aan de haal gaat.
  De grote gemiste kans is dat SBS niet in september vorig jaar met een nieuwe huisstijl is gekomen, zoals ze dat wel bij HvNL hebben gedaan. RvNL scoort nu tamelijk goed en dat is een ‘nieuw’ programma. Ook Nederlands drama kan bij SBS een goede plek in de programmering vinden op de woensdagavond. Spelshows als de Lijf Show of het Nationaal Verkeersexamen waren ook helemaal niet verkeerd. Het gaat gewoon om koers bepalen. En momenteel zwalkt het alle kanten op met slechts enkele lichtpuntjes, zoals de zondagavond.

  Ofwel, HP de Tijd, zeg niet dat SBS aan het doodbloeden is. Probeer het in september gewoon nog een laatste keer, zodat je wel kunt zeggen dat je er alles aan gedaan hebt.

 14. Anoniem

  Helaas zijn er meer presentatoren die op de reservebank zitten. Naast Leontine hebben ook Paulien Huizinga, Tooske Ragas, Jochem van Gelder, Viktor Brand en Vivian Reijs weinig tot niets te doen.

  Ik ben absoluut niet tegen SBS6. Het is wel duidelijk dat ze nog steeds niet weten wat ze willen met de zender. Er wordt veel uitgeprobeerd, maar ze zetten niet door. Ook het profiel is me niet duidelijk.
  RTL krijgt het over het algemeen goed voor elkaar om zelfs de mindere programma’s goed te promoten. Er heerst een groepsgevoel doordat de presentatoren in elkaars programma’s komen vertellen over hun (nieuwe) programma. Life4You, Koffietijd en Boulevard zijn wat dat aangaat sterke merken en ankers voor de zender. Bij SBS ontbreekt dat. Daar heb je alleen het (in mijn ogen vernielde) Shownieuws.

  Een programma als de 5 uur show in de vooravond en een ijzersterke aansluitende programmering is volgens mij een must.
  Wellicht iets voor Tooske, Leontine, Viktor en Paulien?

 15. Cheio de Odio

  Wat een non talent moet je zijn om geen werk te krijgen bij SOS ZES???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 16. Math

  Inderdaad cheio de Odio! Als zelfs Rob Geus, patty brard, piet Paulisma, tess milne, enz, enz. een podium krijgen bij Nederlands slechtste kwaliteitsloze zender, hoe slecht zou mevrouw borsato dan wel niet zijn!

 17. John ewbank

  Leo! Leo! Leo! Steek je vinger in je gat

 18. anoniem

  geen klus??????!! SNAP IK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.