666 Park Avenue ook in Nederland geen succes

De fantasieserie 666 Park Avenue blijkt na het floppen in de Verenigde Staten ook geen succes in Nederland. De eerste aflevering trok woensdagavond slechts 168.000 kijkers naar Net5. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. 666 Park Avenue was veruit het minst bekeken programma dat om half negen op een van de tien grote zenders te zien was. Zelfs RTL 8 wist een hogere score te behalen; zij kwam tot 185.000 kijkers met de dramafilm Marie Antoinette.

Het Amerikaanse tv-netwerk ABC haalde 666 Park Avenue vroegtijdig van de buis. De serie zag haar kijkcijfers dalen van bijna 7 miljoen kijkers voor de eerste aflevering naar bijna 4 miljoen kijkers voor de negende aflevering.

Na negen afleveringen stopte ABC met de serie. De vier resterende afleveringen zijn komende zomer te zien in Amerika. In landen als Spanje en Nieuw-Zeeland zijn de laatste vier afleveringen al wel uitgezonden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen