Bianca mag Marijke Helwegen niet meer nadoen

Bianca Krijgsman mag in Koefnoen niet meer Marijke Helwegen nadoen. Dat vertelt de actrice in Veronica Magazine. De makers van Koefnoen willen het niet meer hebben. “Marijke belde op een gegeven moment persoonlijk naar de studio. Ze zei: ‘Als jullie ook kleren van mij willen lenen, dan wil ik die best even langs komen brengen, hoor.’ Owen en Paul zeiden toen: ‘Het is niet de bedoeling dat iemand het ook nog heel leuk gaat vinden, dus laten we stoppen met Marijke Helwegen.’” 

Om na te doen is Marijke Helwegen echt geweldig, zegt ze. “Zij staat ook heel dicht bij mij. Haha, nee hoor. Ik hoef op een of andere manier niet zo veel moeite te doen om haar te imiteren voor Koefnoen. Ze heeft ook altijd heel duidelijke uitspraken, wat het weer makkelijk maakt voor onze tekstschrijvers.”

Krijgsman baalt dan ook dat het niet meer mag. “Jammer, want Marijke is niet zo heel moeilijk. De make-up doet een hoop, en verder beweeg je een beetje met je hoofd en praat je met een zuidelijk accent.”

 

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen