Albert Verlinde brabbelt in RTL Boulevard

Albert Verlinde en zijn collega’szeggen tijdens de repetities van RTL Boulevard niets zinnigs. Dat zegt de RTL 4-ster in TROS Kompas. Verlinde wil dat de live-uitzending niet zijn spontaniteit verliest door de repetities. “Daar hebben we een vreemde methode voor gevonden die op buitenstaanders gek moet overkomen. Als Winston of Daphne de teksten doorneemt en ons een vraag stelt, zeggen Bram, Fiona, Peter, Marc en ik alleen maar blablablabla terug. Letterlijk.

Maar daar blijft het niet bij. “Als we melig zijn komen daar nog allerlei dubbelzinnige termen bij. Zo blijven we elkaar verrassen en warmen we ook wat teamspirit betreft al een beetje op. Het echte blabla volgt pas in de uitzending. Met inhoud natuurlijk, dat spreekt vanzelf.”

De repetities overslaan kan volgens Verlinde niet. “Als het aan mij ligt, wordt er zo min mogelijk gerepeteerd, maar omdat onze show technisch nogal ingewikkeld in elkaar zit, met al die filmpjes en foto’s die achter ons in beeld verschijnen, heeft de regisseur liever dat we wel even de studio ingaan om de show droog te repeteren.”

Verlinde is elke werkdag te zien in RTL Boulevard.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen