Froukje de Both hoopt op eigen tv-programma

Froukje de Both hoopt dat ze na al die jaren eindelijk eens een eigen tv-show krijgt, die wat langer meegaat. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. De Both vindt niet dat ze door tv-land heen zwalkt. “Ik heb juist het idee dat ik nu erg gefocust ben op het presenteren. Het klopt dat mijn naam niet verbonden is aan een specifiek programma, dat helemaal van mij is. Maar dat zal toch in godsnaam wel een keer gebeuren, haha!? Hardlopers zijn doodlopers en ik ben een diesel.” 

Ze hoopt dat het beste nog moet komen. “Wat zou dat heerlijk zijn! Ik ben nog lang niet klaar. Ik denk dat ik nu, door de dingen die ik meegemaakt heb, beter beslagen ten ijs kom in tv-programma’s. Ik voel me steeds sterker worden.”

Daarom is het ook zo raar dat presentatrices als ze ouder worden ineens vervangen moeten worden ineens vervangen moeten worden door jongere. Daar snap ik niks van. Je kunt alleen maar een betere presentatrice worden als je ouder bent. Dat lijkt me zo klaar als een klontje.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen