Marc ziet terugkeer Medisch Centrum West wel zitten

Foto: RVDMarc-Klein Essink zou het een goed idee vinden om de legendarische dramaserie Medisch Centrum West nieuw leven in te blazen. Dat vertelt de SBS 6-presentator in weekblad Weekend. Als de serie terugkeert, doet ook Essink weer mee. “Daar zou ik totaal geen problemen mee hebben. Ik denk dat wanneer je Medisch Centrum West opnieuw zou schrijven, in deze tijd, met dezelfde acteurs die wat ouder zijn geworden en zijn opgeschoven in hun functies, het goed werkt.” 

Essink ziet het al helemaal voor zich. “Dan ben ik chef de clinique en de wat jongeren artsen voeren hun strijdjes. Als je dat goed schrijft en er echt de tijd voor neemt, lijkt me dat heel leuk om te doen.”

Hij is erg trots op Medisch Centrum West. “Het is heel leuk om onderdeel te zijn geweest van iets dat televisiegeschiedenis is geworden. Het is een van de dertig programma’s die men zich nog steeds herinnert.

Ik ben er zelfs door op een postzegel terechtgekomen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen