Alexander Klöpping drie keer op prime time

Alexander Klöpping, internetdeskundige van De Wereld Draait Door, heeft een mooi tijdstip toegewezen gekregen voor zijn eerste eigen tv-programma. De Wereld van Klöpping zal vanaf 26 april drie vrijdagen te zien zijn om half negen, direct na DWDD op Nederland 3. Dat heeft de VARA laten weten. Vanuit het MC Theater zal Klöpping in drie shows aan Matthijs van Nieuwkerk, het publiek en de kijker vertellen over de geschiedenis en toekomst van Silicon Valley.

Silicon Valley is de plek in de Verenigde Staten waar internetgiganten als Apple, Google, Facebook, Twitter, YouTube hun grote uitvindingen deden. Speciaal voor zijn drie colleges reisde hij af naar naar het gebied om ter plekke reportages te maken.

Met een rijkdom aan beelden en nieuwe inzichten komt Alexander naar de DWDD-collegezaal, waar Matthijs van Nieuwkerk hem zal assisteren in zijn betoog“, aldus de VARA.

De Wereld van Klöpping wordt uitgezonden onder de vlag van DWDD University. DWDD University trapte vorig jaar af met twee colleges van Robbert Dijkgraaf over De Oerknal en Het Allerkleinste.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen