Van der Hoff vindt Net5-kijker prettiger dan SBS 6-volk

Foto: SBSErik van der Hoff vindt het erg prettig om voor Net5 te werken, omdat de doelgroep klein en hoogopgeleid is. Dat vertelt de presentator in een interview met Nu.nl. Dat is bij SBS 6 wel anders, stelt hij. “Toen ik vorig jaar op SBS 6 het programma De Schat van De Oranje presenteerde, merkte ik dat ik opeens herkend werd. Bij Net5 is dat wat minder. Als je de kijkcijfers bekijkt, is de doelgroep ook hoger opgeleid. Daardoor word ik als bekende Nederlander normaler benaderd.” 

Van der Hoff is al jaren te zien als presentator bij Net5, maar hij ziet zichzelf niet als een constante waarde voor de zender. “Ik ben ook niet vast in dienst bij een zender, maar ik word altijd door Net5 gevraagd om een programma te doen.

Vanaf 7 april is hij op Net5 te zien met de BN’er-realityshow Sabotage. “Het presenteren van dat soort spellen op een mooie locatie, dat is een baan waar iedereen alleen maar van kan dromen.

Zelf ziet hij het na zijn deelname aan Wie is de Mol niet meer zitten om mee te doen aan BN’er-realityshows. “Daarvoor blijft het etiket van ‘deelnemer van Wie is de Mol’ te lang aan je plakken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen