Sterren Springen in een burqini

Foto: SBSDe Eyeworks-hit Sterren Springen komt op de buis in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een Arabische versie van de show gaat in mei in première in 24 landen, waaronder Egypte en Iran. Dat heeft het bedrijf van Reinout Oerlemans maandag laten weten. De lokale versie zal worden gedistribueerd door het Libanese tv-netwerk LBCI. “Deze ongekende stap ziet LBCI als een unieke vorm om entertainment te presenteren aan de regio“, zegt een woordvoerder van Eyeworks.

Jeff Goldman van de distributietak van Eyeworks is verguld. “De spanning en het plezier van het format heeft universele aantrekkingskracht en we zijn er zeker van dat Sterren Springen, het netwerk mooie kijkcijfers zal brengen net zoals in Nederland, Engeland, Frankrijk en het meest recent in Spanje.

Pierre El Daher, voorzitter van LBCI, vindt het spannend. “Met Sterren Springen zal LBCI de beste blijven in het aanbieden van het wereldwijde entertainment in Libanon en het Midden-Oosten. Ik kijk uit naar het zien van deze hoge kwaliteit entertainmentshow die tot bloei zal komen met alle Midden-Oosten-smaken.”

Het succesverhaal van Celebirty Splash, de internationale titel van Sterren Springen, begon afgelopen najaar op SBS 6. Na het grote succes in Engeland, Frankrijk en Spanje, begint het format later deze maand op ABC Network in Amerika.

Ook zijn momenteel versies van Sterren Springen in Australië (Seven Network), China (Zhejiang Satelliet TV), Oekraïne (1 +1), Finland (Nelonen) en Argentinië (Telefe) in productie.

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen