‘Martijn Krabbé is volleerd acteur’

Foto: RTLHet acteren gaat Martijn Krabbé goed af. Hij is net een volleerd acteur. Dat zegt zijn vader Jeroen Krabbé in een interview met het AD. Vader en zoon Krabbé spelen vanaf dit najaar samen in de nieuwe RTL 4-serie De Man met de Hamer. “Martijn pikte het ontzettend snel op. In het begin was hij onzeker. Logisch: acteren gaat in tegen zijn vak van televisiepresentator. Hij moet het spelen mét de camera afleren en doen alsof die er niet is. Al snel bleek hij een volleerd acteur“, aldus Jeroen. 

Jeroen vond het best emotioneel om te acteren met zijn zoon. “Af en toe dacht ik als we een scène deden: mijn God, dat is mijn zoon! Dat gaat dwars door het acteren heen. Aangrijpend is dat. We spelen ook vader en zoon. Ik een oude veilingmeester, hij zijn zoon die na 21 jaar terug in zijn leven komt.

Het is geen platte komedieserie, benadrukt hij. “Ik noem het een drama-dy, het midden tussen drama en comedy. Heerlijk om daaraan te werken.

Martijns vaste tv-collega Wendy van Dijk heeft met Moordvrouw ook haar eigen RTL 4-serie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen