Barry Atsma ontevreden over Voetbalvrouwen

Barry Atsma is achteraf gezien erg teleurgesteld over zijn acteerprestaties in de vroegere RTL-serie Voetbalvrouwen. Dat vertelt hij in TROS Kompas. Atsma kan niet kijken naar de serie, die in 2007 begon op het toenmalige Talpa en in 2010 eindigde op RTL 4. “Ik kan objectief zeggen dat ik sommige rollen niet goed heb gespeeld. Zo vind ik mijn rol in Voetbalvrouwen nou niet getuigen van het opperste kunnen op acteergebied. Nicolette van Dam speelde me drie keer weg“, vertelt hij.

Toch heeft hij van de opnames genoten. “De keuze om zulke series voor een grote doelgroep te maken en daarnaast in theatervoorstellingen te spelen, heb ik overigens bewust gemaakt. Het leven is een diepgaand gesprek, maar ook voetbal en een biertje in de kroeg.”

Volgens Atsma zijn ook zijn huidige acteerprestaties nog weleens onderhevig aan pittige recensies. “Taped was een erg interessante film, mede omdat sommige scènes minutenlang doorgaan zonder montage. Een behoorlijke spelprestatie dus, maar de kritiek was niet van de lucht.”

Dan ga ik toch aan mezelf twijfelen. Ook al vind ik dat ik goed speel. Het blijft een gekmakend, kwetsbaar en onzeker beroep.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen