Fajah Lourens en tienermoeder opnieuw in catfight

Fajah Lourens en de boze tienermoeder Romana hebben tijdens de opnames van een thema-avond van Vier Handen Op Een Buik opnieuw een flinke aanvaring gehad met elkaar. Dat vertelt presentatrice Nicolette Kluijver vandaag in Spits. Vorige week was in Vier Handen Op Een Buik te zien hoe Lourens en Romana elkaar in de haren vlogen, en tijdens de thema-avond – op 16 april op tv – zagen ze elkaar voor het eerst weer terug. “Nou, dat was heel heftig“, onthult Kluijver in het dagblad.

Het ging er volgens Kluijver niet mild aan toe. “Ik schrok heel erg, want in de eerste minuut was er alweer zo’n explosie. Toen moesten we nog een uitzending van 55 minuten vullen. Holy shit, dacht ik, waar gaat dit heen?

In de tienermoedershow worden toekomstige tienermoeders geholpen door een steeds wisselende bekende dame. Vorige week was dat Lourens, maar die ergerde zich suf aan het lakse gedrag van Romana. Dat leidde tot een schreeuwende ruzie, die zelfs De Wereld Draait Door haalde.

Sommige critici vonden dat het programma over de rug van de tienermoeders ging. “Tuurlijk is het voor een tv-programma, maar dat weten die meiden ook”, zegt Kluijver. “Ik denk dat we heel erg ons best hebben gedaan die meiden daar waar mogelijk passende hulp te bieden.”

Het programma hebben we vanuit een goed hart willen maken. Het team dat die meiden heeft begeleid is hier uren, dagen, maanden intensief mee bezig geweest. Maar ja, nogmaals: ik kan sinds kort veel beter relativeren.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen