AVRO werkt aan nieuwe dramaserie Decennium

De AVRO werkt aan een nieuwe dramaserie voor Nederland 2 met de titel Decennium. Dat zegt hoofd drama Simone van den Ende van de omroep vrijdag in dagblad Metro. In de serie, die nog in ontwikkelfase is, staat één familie centraal. “Het wordt een gelaagd relationeel drama waarin de perikelen van een Nederlandse familie worden gevolgd tussen 2000 en 2010. Grote wereldgebeurtenissen hebben invloed op deze familie, zoals het ineenstorten van de Twin Towers.” 

Het scenario wordt geschreven door Barbara Jurgens, die eerder ook aan Keyzer & De Boer werkte. “Over castnamen kan ik nog niks zeggen. We hopen dat de opnames volgend jaar kunnen beginnen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen