Vrijdagavondshow vol YouTube-filmpjes op Nederland 3

De VPRO komt in april met een nieuwe tv-show die volledig over internetfilmpjes gaat. In UploadTV, zoals het programma heet, worden de video’s besproken en getoond. Dat heeft de omroep laten weten. Internetfilmpjes veranderen volgens de VPRO de manier waarop we naar de wereld kijken. “UploadTV bespreekt de trends, graaft naar de verborgen juweeltjes en de verhalen achter de YouTube-hits. Het publiek kan de inhoud meebepalen door video’s in te sturen“, legt ze uit.

Het programma wordt vanaf 5 april elke vrijdagavond om 21.30 uur uitgezonden. De presentatie is in handen van Dagan Cohen en Gwen Pol.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen