Wendy van Dijk huiverig voor Ushi-film

Geplaatst op Mon 11 Feb 2013 om 10:58

Wendy van Dijk is best gespannen voor de première van haar bioscoopfilm Ushi Must Marry. “Natuurlijk ben ik huiverig. De serie was een groot succes en ik ga er niet automatisch vanuit dat de film dat ook wordt“, vertelt de RTL 4-ster in Metro. De grote première van de Ushi-film is maandag en betekent niet het afscheid van haar typetje Ushi. “Wij zien de film nu even als eindpunt. Maat stel dat de film een succes wordt, dan maken we misschien een vervolg. Ik zeg nooit ‘nooit’.

Het maken van de film was volgens Van Dijk niet heel anders dan de tv-reeks. “Wij zijn niet anders te werk gegaan. Patrick Dempsey is bijvoorbeeld gewoon gevraagd voor een Ushi interview, zoals wij dat ook doen bij de serie. Hij wist van niks. Ik wilde per se dat niemand op de hoogte was.”

Op een gegeven moment moest Dempsey toch ingelicht worden. “Uiteindelijk heeft Dempsey toestemming gegeven voor de film. Maar toen was die film eigenlijk al klaar. Dat is een gok.”

Nu is Van Dijk toe aan rust. “De opnames in Amerika waren heel leuk, maar ook heel zwaar. Ik heb twaalf uur per dag Ushi gespeeld. Tien dagen achter elkaar. Daar heb ik mij wel op verkeken. Het kost heel veel fysieke inspanning.”

Ik heb nu wel even gek genoeg gedaan. Nu is mijn gezin aan de beurt.
18 Reacties op “Wendy van Dijk huiverig voor Ushi-film”


 1. Den Draaiert Joost

  Hij wist van niks. Ik wilde per se dat niemand op de hoogte was.

  Mooi hoor als mensen in hun eigen sprookjes geloven.

 2. Kim

  Ik zeg het niet graag, maar dit wordt zo’n MEGA flop, dat Wendy van dijk zal moeten onderduiken voor alle bakken kritiek. Dat had ze niet moeten doen, dit is zo flauw, zo niet grappig, tenenkrommend slecht.

 3. Tim

  Een film in 10 dagen in elkaar draaien….dat kan niet anders dan een succes worden….

 4. Sub-Zero

  Dat is wat je hoopt Kim.

 5. jeffrey

  Lijkt mij een erg leuke film.

 6. zo maar

  Hallo Tim; ze heeft 10 dagen in Amerika gewerkt. De andere draaidagen waren in Nederland.
  Kim; ik kijk nooit Ushi, vind er niks aan maar ik denk dat er tussen de 200.000 en
  400.000 man komen kijken. Als je Ushi niet leuk vindt ga je niet maar er kijken
  iedere week 1,500.000,– miljoen mensen en het aantal mensen dat Ushi leuk vindt, is nog hoger. Als daar meer dan 10% van naar de bioscoop komt ben je een heel eind. Kinderen vinden het ook leuk en deze week en volgende week is het schoolvakantie in Nederland. Mensen die naar Ushi willen trekken zich niets aan van de kritieken, Net zoals bij Ibiza. Helemaal afgekraakt en toch een groot succes in de bios.

 7. Danny van der Sluys

  Ach, aan de promotie heeft het niet gelegen. RTL4 heeft bijna elk programma gebruikt om deze film in de schijnwerpers te zetten: Life 4 You, RTL-Boulevard, Editie NL, Peter van der Vorst ziet Ushi, en ga zo maar door.

  Ik heb nu al genoeg van de film. Overkill voordat het zover is.

 8. sateetje

  Had je nooit aan moeten beginnen, uitgemolken concept, overkill aan Ushi, jeetje zeg, zelfs in AYNIL werd ze naar voren “geschoven” en het was zo niet leuk.

 9. Anonymous

  Conclusie van de film, ze trouwt met die japanner die altijd naast haar zit.

 10. Alex

  Ik gun Wendy alle succes en ik vind Ushi soms best vermakelijk, maar ik vrees dat dit tenenkrommend slecht gaat worden. De trailer is zó enorm flauw en zó kinderachtig… Hoop van harte dat ik het bij het verkeerde eind heb, maar vrees het ergste voor Wendy en de film crew.

 11. De Wereld Draait

  Een bioscoopfilm over Ushi… ik ben ook bang, dat zoiets een beetje te veel van het goede is. Maar ik duim wel voor Wendy!

 12. Mark

  Gevalletje Paul de Leeuw in Spion Van Oranje en Jan Smit in Het Bombardement. Dat zouden toch ook zo’n grote successen worden? Publiekslievelingen konden toch niet floppen in de bioscoop? Wel dus.

  Ik hoop het voor Wendy, maar vrees het ergste. Dit is echt tenenkrommend.

  En zo vergaat het ook de TV Kantine film eind dit jaar.

 13. Den Draaiert Joost

  @De Wereld Draait Was het maar goed, dan was het nooit teveel geweest.

 14. Anonymous

  niet alleen wendy is huiverig, ik ga em niet zien.

 15. Marc

  Ben ook huiverig voor Wendy…Vindt het maar een mager scharminkel.
  Ushi says, bye bye.

 16. wilma

  ik heb hem gisteren gezien, het is echt de allerslechtste Nederlandse film ooit! Ik schaamde me voor Wendy, wat erg dit, wie heeft dit bedacht!!???? Het script is waardeloos, slecht geacteerd, vreselijke lach of ik schiet humor die je van mijlenver aan ziet komen, oh oh oh geen woorden voor!

 17. Marc

  wilma, dat je daar je tijd aan wil besteden…
  Van te voren al weer over gehypt bij boulevard, net als Het bombardement met Jan Smit. Een hoop bombarie om niks.
  Zodra als de film in de bios is zo vlug is ie weer vergeten en hoor je er niks meer van.
  Wat een stelletje nep acteurs/actrices zeg.
  En maar roepen dat het een geweldige film is.
  Ik wil dit nooit, maar dan ook nooit zien.

 18. jeez

  Die film komt ook tien jaar te laat, als ie er al had moeten komen. Waarom zou je een heel verhaal achter Ushi willen weten, het gaat er toch om dat ze iemand in de maling neemt en zich onthult als Wendy van Dijk… dit is helemaal niet leuk.
  En dan geven ze die Japanner die er naast zit ook maar een grote rol, alsof dat dan ineens ook leuk is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.