Wendy van Dijk huiverig voor Ushi-film

Wendy van Dijk is best gespannen voor de première van haar bioscoopfilm Ushi Must Marry. “Natuurlijk ben ik huiverig. De serie was een groot succes en ik ga er niet automatisch vanuit dat de film dat ook wordt“, vertelt de RTL 4-ster in Metro. De grote première van de Ushi-film is maandag en betekent niet het afscheid van haar typetje Ushi. “Wij zien de film nu even als eindpunt. Maat stel dat de film een succes wordt, dan maken we misschien een vervolg. Ik zeg nooit ‘nooit’.

Het maken van de film was volgens Van Dijk niet heel anders dan de tv-reeks. “Wij zijn niet anders te werk gegaan. Patrick Dempsey is bijvoorbeeld gewoon gevraagd voor een Ushi interview, zoals wij dat ook doen bij de serie. Hij wist van niks. Ik wilde per se dat niemand op de hoogte was.”

Op een gegeven moment moest Dempsey toch ingelicht worden. “Uiteindelijk heeft Dempsey toestemming gegeven voor de film. Maar toen was die film eigenlijk al klaar. Dat is een gok.”

Nu is Van Dijk toe aan rust. “De opnames in Amerika waren heel leuk, maar ook heel zwaar. Ik heb twaalf uur per dag Ushi gespeeld. Tien dagen achter elkaar. Daar heb ik mij wel op verkeken. Het kost heel veel fysieke inspanning.”

Ik heb nu wel even gek genoeg gedaan. Nu is mijn gezin aan de beurt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen