Marcel Fisser coach in finale The Voice Kids

Geplaatst op Mon 11 Feb 2013 om 10:40

Gitarist Marcel Fisser is vrijdagavond coach in de finale van The Voice Kids. Hij zit naast Nick Schilder, omdat zijn collega Simon Keizer ‘niet in de gelegenheid om de uitzending bij te wonen’. Dat heeft RTL 4 maandag laten weten. Keizer slaat de door miljoenen mensen bekeken finale over, omdat hij vakantie viert met zijn echtgenote. Zijn vervanger komt niet van ver, want Fisser was al betrokken bij het RTL 4-programma als assistent van Nick & Simon.

In november vorig jaar was Schilder afwezig bij The Voice of Holland, omdat hij ziek was. Toen werd Gordon Groothedde voor even coach van de RTL 4-show.

De finale van The Voice Kids is vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.
15 Reacties op “Marcel Fisser coach in finale The Voice Kids”


 1. Jan

  Ik vind het schandalig dat Simon Keizer kennelijk zo onprofessioneel is dat hij de finale van een show waaraan hij prominent verbonden is laat schieten omdat hij in de zon wil zitten. Dan ben je voor mij gediskwalificeerd als artiest. Hoogmoed.

 2. Anonymous

  Jan?
  Wat zal je baas blij zijn met jou.
  Jij bent wel altijd op je werk?
  Geen vakantie dagen uitekeren.

 3. Anouk

  Ben Nick en Simon moe… blij dat ze volgende seizoen niet meer verbonden zijn aan dit programma.

 4. Zuurpruim

  @Jan: helemaal mee eens te schandalig voor woorden. Je bent er of het hele seizoen en zeker bij de finale, onverwachte omstandigheden als ziekte e.d. daar gelaten

 5. Willem

  Nogal vreemd verhaal. Alsof je “ineens” op vakantie MOET? Zoiets plan je toch, en dan zeker buiten de finale om van een programma waar je overduidlijk aan verbonden bent? Ook lekker onbeschoft tegenover je talenten.

  Daarentegen vind ik Marcel een toffe gozer. Heb vroeger gitaarles van hem gehad!

 6. Danny van der Sluys

  Wat zeiken jullie toch?

  Als jullie akkoord van jullie baas krijgen voor vakantie mag je ook gaan. Hetzelfde geldt voor Simon. Als hij is overeengekomen dat hij weg mag, mag hij gewoon gaan.

 7. teet

  Niet om het een of ander maar die vacantie stond al 4 jaar! gepland.

 8. k:Alex

  Zoiets laat je toch opnemen in het contract, het is de finale!

 9. Mollenvanger

  Simon Keizer is die uitbuiterij van kinderen gewoon zat.

 10. tiffany

  RTL heeft te snel geld overgemaakt en niet gwacht tot na de finale schande

 11. Mark

  Eén van die palingen op de stoel is al genoeg. En waarom doen ze altijd net of ze 1 persoon zijn. Zet ze dan gewoon allebei op aparte stoelen als aparte coaches. Maar dat hoeft gelukkig niet meer, wat ze stoppen ermee. Hoera! :D

 12. Danny Bertou

  Ik denk dat de drukke tourschema’s van Nick & Simon gewoon geen andere ruimte lieten voor deze vakantie. En het lijkt me dat de productie van ‘The Voice’ hier al van op de hoogte was.

 13. nancy segers

  liever een maand op vakantie dan dat hij hetzelfde als Nick mee maakt.
  Dan moet je hem langer missen.

 14. Kees

  Simon gaat niet zomaar op vakantie, dit is vast op doktersvoorschrift wegens
  overwerkt zijn of zoiets.

 15. Anonymous

  En tijdens de Uitzending weer reclame maken voor stichting Heppie. Dat is een goed initiatief hoor maar niet echt gepast na eem filmpje van de kandidaten in Disneyland Parijs. Misschien was het minder spektakulair geweest maar als je als zender en programma echt wat wil doen voor de kinderen van Stichting Heppie wil doen had dan die kinderen naar Disney gestuurd i.p.v. de kinderen van The Voice Kids

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.