Marcel Fisser coach in finale The Voice Kids

Gitarist Marcel Fisser is vrijdagavond coach in de finale van The Voice Kids. Hij zit naast Nick Schilder, omdat zijn collega Simon Keizer ‘niet in de gelegenheid om de uitzending bij te wonen’. Dat heeft RTL 4 maandag laten weten. Keizer slaat de door miljoenen mensen bekeken finale over, omdat hij vakantie viert met zijn echtgenote. Zijn vervanger komt niet van ver, want Fisser was al betrokken bij het RTL 4-programma als assistent van Nick & Simon.

In november vorig jaar was Schilder afwezig bij The Voice of Holland, omdat hij ziek was. Toen werd Gordon Groothedde voor even coach van de RTL 4-show.

De finale van The Voice Kids is vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen