Twan Huys nodigt Koreaanse superster Psy uit

De Zuid-Koreaanse superster Psy, die met zijn lied Gangnam Style wereldfaam verwierf, is door Twan Huys uitgenodigd voor het programma College Tour. Dat heeft de NTR dinsdag laten weten in een persbericht. Huys had vandaag opnames van College Tour met Guus Hiddink in Amsterdam. In een speciaal gemaakt filmpje bedankte Psy de Nederlandse voetbalcoach voor zijn grote verdiensten voor Zuid-Korea. De zanger vroeg hem bovendien om binnenkort eens af te spreken. 

Op verzoek van Huys nodigde Hiddink daarop Psy uit als gast in College Tour. “De redactie van het programma is in gespannen afwachting van het antwoord van de zanger“, aldus een woordvoerder van de NTR.

Naast Psy was er in College Tour nog een Koreaanse verrassing voor Hidding, want ambassadeur Lee van Zuid-Korea reikte een hoge onderscheiding uit. De coach mag zich vanaf nu ‘Everlasting Hero’ van Zuid-Korea noemen.

In 2002 haalde het Zuid-Koreaanse voetbalelftal onder leiding van Hiddink de halve finale van het WK, wat leidde tot een complete ‘Hiddink-gekte’ in het Aziatische land.

De NTR zendt College Tour met Guus Hiddink vrijdag uit, om 20.25 uur op Nederland 3.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen