Jan Kooijman brengt Take Me Out terug op tv

Foto: RTLJan Kooijman blaast de dagelijkse flirtshow Take Me Out nieuw leven in op RTL 5. Hij is vanaf 25 maart te zien met het programma. Dat zegt de presentator bij RTL Boulevard. Take Me Out was onder leiding van Eddy Zoëy een paar seizoenen lang een hit in de vooravond van RTL 5. “Eddy deed het fantastisch“, zegt Kooijman. “Ik heb hem gebeld. We hebben meteen een afspraak gemaakt om wat te gaan drinken, kan ik meteen wat tips uit de Take Me Out-bijbel opschrijven.

De huidige vooravond van RTL 5 is een kijkcijferdrama. Het Beste van Idols Worldwide van Ferry Doedens is momenteel het enige nieuwe Nederlandse programma in de vooravond, maar is geen succes. Maandag keken er slechts 99.000 mensen.

Op 4 maart begint Kooijmans prime time-show Cheat On Me bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen