Paul Witteman hoeft geen nieuw decor

Foto: VARAPaul Witteman heeft niet de drang om het uiterlijk van zijn talkshow Pauw & Witteman te veranderen. Dat vertelt de presentator in VARAgids. Witteman vindt het niet noodzakelijk dat er een nieuw decor wordt aangeschaft. “Een goede talkshow met spannende gasten heeft aan een tafel met stoelen genoeg. Pauw & Witteman draait al zeven jaar in hetzelfde decor en niemand die er aan denkt een ton of meer euro te steken in een nieuwe achtergrond. Zou het opvallen?

De VARA-coryfee geeft een voorbeeld. “Neem de proef op de som en bekijk via YouTube het spannende treffen tussen CNN-presentator Piers Morgan en de driftige woordvoerder van de Amerikaanse wapenlobby, diskjockey Alex Jones.

Jones vindt dat de presentator het land moet worden uitgezet omdat hij zich verzet tegen wapenbezit voor burgers. “Morgan op zijn beurt acht de wapenlobby medeverantwoordelijk voor schietpartijen op scholen waarbij kinderen worden vermoord door psychopaten.”

Het twistgesprek daarover ontaardde net niet in een handgemeen. Dat was te danken aan de zelfbeheersing van de Brit Morgan die overeind bleef onder een lawine van beledigingen. Een historisch interview. Bekijk het en stel u daarna de vraag: hoe zag het decor eruit?”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen