Christina Curry wil door met televisie

Christina Curry heeft tijdens opnames van Op Zoek Naar God, waarvoor ze een week in een klooster verbleef, de knoop doorgehakt. Ze gaat door met televisie. Dat zegt de dochter van Patricia Paay in Metro. Curry wil ‘voorlopig door me televisie’. “Inmiddels liggen er aanbiedingen. Daar moet ik zelf iets leuks van maken. Mijn moeder moet ook stomme dingen doen en dan vraag ik mij af: hoe kun je nog lachen? Zij zegt: ik doe dit voor mijzelf en dan kan ik van dat geld leuke dingen doen.” 

Het lastige van bekend zijn vindt Curry dat iedereen een mening over haar heeft. “Toen ik een keer was aangekomen, maakten een paar twitteraars een ‘Christina-is-dik account’ aan. Ik was kapot van die reacties op mijn gewicht. Ik werd ook telkens geconfronteerd met alle dirty details over de scheiding van mijn ouders, die wilde ik niet weten.

Ze ontvluchtte Nederland en vertrok naar Los Angeles. “Daar was ik een normaal meisje. Onbekenden dachten niet meteen tijdens de eerste ontmoeting: dat is die dochter van beroemde ouders.

Maar ze was ook heel eenzaam. “Eigenlijk heb ik liever zo min mogelijk menselijk contact. Ik shop het liefst online en bestel graag eten via internet. Mijn moeder zei altijd: wat doe je daar in LA? Hier kun je veel geld verdienen. Hoe meer zij dat zei, hoe meer ik de neiging had om niet naar Nederland te komen.

Nadat ik een week in het klooster had gezeten kwam de omslag.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen