Patty Brard: ‘Persiflage TV Kantine doet geen pijn’

Patty Brard vindt het niet pijnlijk dat ze elke week als een drama queen wordt weggezet in De TV Kantine. Dat vertelt de tv-ster in haar column in weekblad Weekend. Brard heeft geen moeite met de persiflage door Carlo Boszhard. “Ik heb zelf twee keer gekeken, en twee keer gestrekt gelegen van de lach. Om Carlo als mij te zien op een duikplank in een glitterbadpak met gouden sterren erop, met bijpassende glitterknieband en UGG’s aan, was hier in huis een waar hoogtepunt.”

Veel BN’ers hebben moeite met persiflages, maar Brard niet. “Ik ben vaker gepersifleerd en vroeg me af waarom ik wél naar de TV Kantine kan kijken en stiekem toch altijd moeite heb gehad met de andere persiflages. Op de een of andere manier doen de persiflages van Carlo en Irene geen pijn.”

Ze vergroten je gedrag – de tong die niet van mijn bovenlip verdwijnt, de glitter-iPhone die altijd n mijn handen geklemd zit of tussen mijn borsten – maar zetten je nooit voor schut. Je bent gewoon een pop in hun poppenkast. Je bent geen Patty meer, je bent de pop Patty die zij gekke dingen laten doen.”

Carlo lijkt gewoon sprekend op iedereen die hij nadoet, stelt Brard. “Mijn favoriete nieuwste typetje is Loretta Schrijver, heel klein gehouden en alleen maar gefocust op de unieke lach van Loretta, die Carlo perfect imiteert. Carlo als Robbie Williams is hysterisch goed, niet alleen uiterlijk maar ook qua zang.”

En als Carlo niet helemaal gelijkend tot Ferry Doedens kan worden omgetoverd, is het shot gewoon van wat verder af genomen, maar klinkt hij exact als GTST’s Lucas!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen