Nick & Simon voor nieuw tv-programma naar Afrika

Foto: TROSHet programma The American Dream van Nick & Simon krijgt geen vervolg in Japan, maar in Afrika. Over anderhalve week worden knopen doorgehakt over het tv-project voor de TROS. Dat bevestigt hun manager dinsdag in het AD. Nick & Simon probeerden in The American Dream om door te breken in de Verenigde Staten, waarna een vervolg in Japan door een zieke Nick Schilder niet doorging. Nu gaan ze naar Afrika, waar ze zich zullen “laten inspireren door de muziekstijlen aldaar.

Het is nog niet bekend wanneer het programma op de buis zou moeten komen. Ook een titel en reisdatum zijn nog niet bekend.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen