Jeroen van der Boom maakt muziekshow voor SBS 6

Jeroen van der Boom begint vandaag met de opnames van een nieuwe show voor SBS 6. Het gaat om een achtdelig muziekprogramma, waarin hij muziek maakt met steeds een andere bekende artiest. Dat meldt het AD dinsdag. De Beste Liedjes Van… komt naast de talentenjacht Bloed Zweet en Tranen, die hij ook gaat doen. “Ik ben erg blij met de kansen die SBS mij biedt. Muziek blijft mijn grootste passie en gelukkig mag ik nu twee mooie programma’s over muziek maken“, zegt hij.

Van der Boom heeft tot nu toe in elk geval al Waylon, Henk Westbroek en Syb van der Ploeg uitgenodigd voor het programma, dat op de late avond op de buis moet komen.

SBS 6 wil nog niet veel kwijt over het project. “De opnames beginnen, maar omdat het moment van uitzending nog onbekend is, doen we er verder nog geen mededelingen over“, stelt een zegsvrouw.

Bloed, Zweet en Tranen, vanaf 29 maart op SBS 6, is de zoektocht naar een nieuwe volkszanger. Ook Danny de MunkGerard Joling en André jr. en Roxeanne Hazes maken hun opwachting in die show.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen