Johan Derksen werkt aan muzikale tv-show op RTL 7

Johan Derksen krijgt naast Voetbal Internationaal een nieuw muzikaal tv-programma op RTL 7. Dat vertelt de voetbalanalist woensdag in het AD. Derksen werkt er hard aan. “Voor wie mijn kop zat is, heb ik slecht nieuws. Momenteel praat ik met de directie van RTL 7 over nog een nieuw programma. Het is allemaal nog pril, maar ik wil al heel lang ontzettend graag iets doen met mijn liefde voor muziek. En er niet alleen over praten, maar voor veel live laten horen“, legt hij uit. 

Wanneer de show op de buis komt, weet Derksen niet precies. “Dat wordt iets voor later dit jaar of in 2014 op RTL 7.

Hoewel hij stopt met het gelijknamige blad, gaat hij wel door met de tv-show Voetbal International. “Ik heb net voor vier jaar bijgetekend.

Derksen zit niet stil. “Sterker nog, ik ben momenteel ook bezig met het ontwikkelen van een nieuw tijdschrift. De doelgroep is oudere jongeren. Mensen als ik die de Beatles nog zagen komen en weigeren achter de geraniums te gaan zitten. De werktitel: Driftig!

Op dit moment zendt RTL 7 elke zondag de muzikale talkshow Talking’ Bout My Generation van Harry de Winter uit. Het programma is een flop, met afgelopen week slechts 68.000 kijkers.

Voetbal International trok maandag 882.000 kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen