Carlo en Irene maken tv vanuit Scheveningen

Carlo Boszhard en Irene Moors maken hun talkshow Life 4 You zondag voor de tweede keer vanuit het AFAS Circustheater in Scheveningen, waar op dat moment de première van de musical Sister Act plaatsvindt. Dat heeft RTL 4 woensdag laten weten. Eind 2011 kwam de Carlo en Irene-show ook al eenmalig vanuit het theater, omdat toen de première van de musical Wicked plaatsvond. Ook die voorstelling is een productie van de sponsor van hun show, Stage Holding.

Life 4 You trapt zondag af met de entree van de sterren op de rode loper waar Carlo en Irene bekend Nederland spreken. “Maar er zijn ook diverse bekende buitenlandse gasten waaronder Whoopi Goldberg die de hoofdrol speelde in de award winnende filmversie.”

Gedurende de rest van het programma schuiven gasten aan tafel aan en passeren diverse onderwerpen de revue. “Zo bespreken Carlo en Irene met een bekende couturier de jurken die de gasten dragen, en zijn er backstage reportages over deze nieuwe musical.”

Life 4 You is zondag van 17.25 tot 19.20 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen