TROS niet boos om onthulling Anouk-liedje

De TROS is niet boos op Anouk nu zij zondag tijdens een benefietconcert al een voorproefje heeft laten horen van haar Songfestival-lied Birds. Dat zegt een zegsvrouw van de omroep in het AD. Normaal gesproken wordt de inzending samen met de omroep onthuld, maar Anouk deed dat op eigen houtje. “We gaan het officieel op 11 maart laten horen. Maar we vinden dit prima, omdat het Anouk is. We snappen het ook wel iedereen in de zaal vroeg erom. En dan ga je overstag.”

Anouk ligt momenteel onder vuur, omdat ze niet aanwezig is bij Eurovision in Concert in Amsterdam, het jaarlijkse concert in de Melkweg waarin de Songfestival-inzendingen nog voor het muziekspektakel in mei hun liedje laten horen. “Niet bepaald een fijn visitekaartje voor het gastland“, vindt de organisatie.

Ook dit vergoelijkt de TROS. “Anouk is Anouk, eigenzinnig en dat wisten we voordat we met haar in zee gingen.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen