Gerard krijgt nu al hoofdpijn van wonen met Gordon

Foto: TalpaGerard Joling heeft erg veel zin in zijn nieuwe RTL 4-show met Gordon, maar krijgt nu al hoofdpijn van de gedachte dat ze anderhalve maand samen moeten wonen. Dat vertelt de zanger aan Radio 538. Joling houdt zijn hart vast. “Gordon en ik moeten als het goed is een maand tot anderhalve maand samen in een huis wonen, dus het kan zo maar zijn dat het programma alsnog niet doorgaat. Ik word er nu al helemaal niet lekker van. Ik krijg in een keer pijn in mijn hoofd en scheuten in mijn maag.” 

Toch doet Joling het graag. “Ik denk dat het voor het doel heel goed is en ik sta er honderd procent achter. Ik denk dat het super leuk wordt. Het wordt hilarische televisie.”

De twee gaan zich inzetten voor de ouderenzorg. “Onder de ouderenzorg valt heel veel. Er zitten heel veel facetten in. De mensen in de zorg worden slecht betaald, maar de mensen die verzorgd moeten worden, dat is ook een drama. Wij gaan ook van een minimumloon leven.

Het showbizzleven houdt niet op voor Geer en Goor. “We gaan vanuit dat huis allerlei dingen doen en ondernemen. Ons gewone werk zal gewoon doorgaan en daarbij ondernemen we extra actie in de zorg.

De tv-show begint in het najaar op RTL 4 en zal worden geproduceerd door John de Mol.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen