Brigitte Kaandorp kijkt uit naar samenwerking met RTL

Brigitte Kaandorp kijkt uit naar een prettige samenwerking met RTL 4. Dat vertelt de cabaretière, die onder vuur lag vanwege haar overstap van de publieke naar de commerciële omroep, in een persbericht van haar nieuwe broodheer. Het is niet de bedoeling dat alleen haar cabaretshow op de buis komt bij RTL. “Vanaf de eerste kennismaking met RTL ontstonden van beide kanten, naast mijn theatervoorstelling, al gauw enthousiaste plannen voor de toekomst“, zegt de comédienne. 

Ze merkt al gelijk het verschil met de publieke omroep. “RTL heeft een leuk creatief team, de lijnen zijn kort en de mogelijkheden groot, met name op het gebied van de uitvoering van mijn liedjes. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Op 2 maart gaat haar voorstelling Cabaret Voor Beginners in première bij het tv-station. “Ik vind het ontzettend leuk en spannend dat mijn voorstelling Cabaret Voor Beginners uitgezonden wordt bij RTL 4.”

Ook Najib Amhali is overgestapt van de VARA naar RTL 4. Ook hij zegt dat de overstap voortkomt uit bredere mogelijkheden bij de familiezender.

De première van Amhali’s Alles Komt Goed trok zaterdag 2,4 miljoen kijkers naar RTL 4, op The Voice Kids na het meest bekeken programma van de zender in 2013 tot nu toe.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen