Nu al nieuwe show in pijplijn voor Barbie

Haar nieuwe RTL 5-programma Huisje Boompje Barbie moet nog beginnen, of er ligt al weer een nieuw tv-project klaar voor Samantha ‘Barbie’ de Jong. Dat vertelt de realityster dinsdag in dagblad Spits. De Jong hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken over haar tv-toekomst. “Als er een nieuwe serie zou komen, dan ben ik hartstikke blij. Ik zeg het eerlijk: er ligt alweer een contract klaar bij RTL 5. Wat voor programma dat wordt, hou ik liever voor mezelf“, vertelt het RTL 5-gezicht.

Maar Barbie staat ook open voor ‘andere dingen’. “Voor tv-series enzo, dat vind ik hartstikke leuk. Soaps, zoals Goede Tijden… en ik heb wel eens Gooische Vrouwen gezien, en Divorce. Zulke dingen zou ik ook heel leuk vinden.

Daar zou ze graag een acteeropleiding voor doen. “Maar ik heb het niet echt nodig, want ik kan me wel in iemand verplaatsen hoor. Nee, ik heb nog geen ervaring opgedaan, maar dat is niet echt nodig, toch?

Barbie ziet reality-tv als een opstapje naar een grotere tv-carrière. “Kijk naar Sylvie Meis. Die begon bij TMF en is heel ver gekomen. Zo zie je maar, je begint met kleine dingen en je eindigt groot. Misschien ligt er ook een kansje voor mij, ik hoop het.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen