Angela tipt Caro Emerald voor The Voice

Angela Groothuizen denkt dat Caro Emerald een goede kandidaat is om coach te worden in The Voice of Holland. Dat vertelt de voormalig coach in dagblad Metro. Er worden twee nieuwe coaches gezorgd voor de RTL 4-show. “Caro is de succesvolste Nederlandse zangeres aller tijden. Iedereen praat over Anouk, maar Caro is een internationale ster aan het worden. Ik heb haar eens aan het werk gezien bij X Factor en zij zou een fantastische coach zijn. Ze is heel scherp“, zegt Angela.

Groothuizen denkt dat de zender en producent het nog lastig gaan krijgen om geschikte opvolgers te vinden. “Mensen kunnen wel goed zijn, maar dat betekent niet gelijk dat ze geschikt zijn voor The Voice. Nick & Simon, Roel, Marco en ik waren scherp en met ons kon je lachen. Het is een uitdaging om weer zo’n team bij elkaar te krijgen.

Andere namen die ze tipt zijn Jan Smit en Jacqueline Govaert.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen