The Voice-Ivar zegt baan op voor muziekcarrière

Ivar Oosterloo, de nummer vier van de laatste The Voice of Holland, gaat vol voor een carrière in de muziekbusiness. “Mijn baan in de metaalfabriek heb ik opgezegd. Dit is een jongensdroom die uitkomt“, vertelt de zanger in Story. Als BN’er krijgt Oosterloo heel wat over zich heen, maar in elk geval geen jongens, zoals geruchten beweren. “Daar haal ik mijn schouders over op. Als ik me druk ga maken over dat soort dingen, dan heb ik geen leven. Voor zover ik weet val ik gewoon op meisjes.” 

Oosterloo wil niet te veel stilstaan bij de speculaties. “Het is ook niet nieuw. Vroeger dachten sommigen ook al dat ik op jongens viel. Kennelijk heb ik het bijpassende uiterlijk, of gedraag ik me ernaar. Ik heb ook nooit een vriendje gehad.

Waar de berichten vandaan komen, weet hij niet. “Misschien zijn het jaloerse jongens, die zulke onzin uitkramen. Omdat mijn poster op de kamer van hun vriendinnetje hangt.

De zanger concentreert zich liever op zijn muziekcarrière. “Ik ben de studio ingegaan om mijn eigen liedjes op te nemen. Verder treed ik veel op, en daarmee kan ik goed mijn boterham verdienen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen