’t Spaanse Schaep schuift week door

Foto: KRODe vierde aflevering van ’t Schaep in Mokum, die maandag door het nieuws over de abdicatie van koningin Beatrix niet doorging, wordt niet later deze week ingehaald. De serie schuift gewoon een week door. Dat heeft de KRO woensdag laten weten. Doordat alle afleveringen nu een week opschuiven, wordt de laatste aflevering nu op 4 maart uitgezonden. Op die datum zou eigenlijk de Vincent van Gogh-serie Een Huis Voor Vincent (EO) in première gaan, maar ook die schuift nu dus op.

Een andere serie die maandag niet doorging was Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4. Dat probleem werd dinsdag opgelost met een dubbele aflevering van de soap.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen