’t Spaanse Schaep schuift week door

Geplaatst op wo 30 jan 2013 om 11:02Foto: KRODe vierde aflevering van ’t Schaep in Mokum, die maandag door het nieuws over de abdicatie van koningin Beatrix niet doorging, wordt niet later deze week ingehaald. De serie schuift gewoon een week door. Dat heeft de KRO woensdag laten weten. Doordat alle afleveringen nu een week opschuiven, wordt de laatste aflevering nu op 4 maart uitgezonden. Op die datum zou eigenlijk de Vincent van Gogh-serie Een Huis Voor Vincent (EO) in première gaan, maar ook die schuift nu dus op.

Een andere serie die maandag niet doorging was Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4. Dat probleem werd dinsdag opgelost met een dubbele aflevering van de soap.


16 Reacties op “’t Spaanse Schaep schuift week door”


 1. kampie

  Zouden die schapen ook geklaagd hebben dat ze een half uur langer naar hun soap moesten kijken en zo lang hun aandacht er niet bij kunnen houden?

 2. Potlood

  Titel is fout, terwijl het in de tekst wel juist staat..

  Nog steeds de grootste flauwekul. Het nieuws van het aftreden was tot 20:30 rekbaar, daarna werd het zo ongelovelijk uitgerekt en herhaald, dat dit totaal niet nodig was geweest.

 3. Peter

  Was te verwachten dat dit het scenario zou worden, ook weer opgelost.

 4. ramon

  En daarbij ik als fan wacht wel! En potlood, dat NOS doorging is logischer dan RTL.
  Mensen willen toch vaak wat zien erover.

 5. Potlood

  @Ramon, dan hadden ze net zo goed de hele nacht kunnen doorgaan, want er zijn altijd mensen uit nachtdienst etc. Eens wordt het nieuws gewoon bekend, en moet je doorgaan met de progamering, dit leeg bijna gewoon op uitmelken..

  Je hebt ook gewoon internet, en teletekst, waarvan de 101 pagina zowat half vol stond.

 6. Potlood

  leeg = leek

 7. joris

  Dus een week langer genieten van deze topserie.

 8. Den Draaiert Joost

  Je hebt geen idee @potlood hoe het werkt in de nieuwsvoorziening, laat staan van de behoeftes van de ontvangers daarvan

 9. ramon

  En de NOS heeft de hele nacht herhaald hoor @Potlood!

 10. Potlood

  @DDJ Dit heeft niks met nieuwsvoorziening te maken, het feit dat je een nieuwsitem (dat natuurlijk belangrijk is) de hele avond door behandeld, gaat voor mij wat te ver. Dit is dan misschien meer een mening, maar als het zo nieuwswaardig zou zijn geweest, dan zouden Nederland 2 en 3 ook hun programmering hebben aangepast. Ze hebben nu vanaf 19:00 tot 0:00 gepraat over een toespraak van zo’n 5 minuten.. En daaromheen hebben ze prietpraat van een paar zogenaamde deskundigen, en snel inelkaar gemonteerde samenvattingfilmpjes die zo’n 30x herhaald worden de hele avond. Ik vind dat gewoon niet nodig.

  @Ramon een uitzending van 19:00 tot 20:30 en PenW van 23:00 tot 0;00 zou je ook gerust een hele nacht mee kunnen vullen.

 11. Mark

  Hallo MC, Spaanse Schaep is allang niet meer op de buis hoor, was de vorige reeks.

 12. Sub-Zero

  De NOS kan toch Nederland 2 daarvoor gebruiken? Nederland 1 is toch hun pretzender? En ze hebben ook nog een 24 uurs NOS Journaal kanaal.

 13. C. Benito

  Kunnen ze dat “Schaep” niet helemaal doorschuiven, wat een oubollige diarree-serie is dat zeg, werkelijk ongelofelijk.

 14. variabel

  Ooit, jawel, óóit was het “Schaep met de vijf poten” hardstikke leuk. Maar, alles wat vroeger goed was en waar men dolgraag naar keek, wat ’n afgang als dat herhaald wordt met ’n andere cast. Daar zit toch helemaal geen schwung in! Wordt dan nooitbegrepen dat lang niet iederéén naar zo’n ersatz wil kijken. Nouja, ieder voor zich en voor elck wat wils!

 15. BartV. kijkt nog steeds tV

  O.K. de Koningin treedt af. Maar om daar nu de hele avond programma’s over te gaan maken, onbegrijpelijk.

 16. Anoniem

  Onberijpelijk dat 1,5 miljoen mensen naar deze rotzooi kijken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.