Patty Brard: ‘Liever naar India dan naar Mexico’

Patty Brard mocht van RTL 5 zelf kiezen of zij voor Wie is de Reisleider? naar India of Mexico ging. Dat vertelt de tv-diva aan weekblad Party. Dinsdagavond zag de kijker hoe Brard haar entree maakte als reisleider in India. “Ik mocht kiezen of ik als reisleider naar Mexico ging of naar India. Nou, dat was niet zo moeilijk voor mij, India natuurlijk. Een land boordevol cultuur, met alles erop en eraan. Armoede, rijkdom, goud en glitter, je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het tegen.

Tijdens de India-reis werd Brard geplaagd door enige fysieke ongemakken. “Voordat ik naar India vertrok, had ik nog opnames voor Echte Meisjes op de Prairie. Drie weken in het Amerikaanse Utah. Wat denk je, stuiter ik weer van een rots af. En niet zo zuinig ook. Mijn linker enkelbanden gescheurd. Ik maakte weer een smak en natuurlijk volop in beeld.

Wie wil weten hoe ik straks met een grote smak weer op mijn bek ga, moet de nieuwe serie afleveringen van Echte Meisjes op de Prairie bekijken. Die volgen na Wie is de Reisleider. Dan kan iedereen zien waarom ik mank loop.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen