Patty Brard: ‘Liever naar India dan naar Mexico’

Geplaatst op wo 30 jan 2013 om 10:45

Patty Brard mocht van RTL 5 zelf kiezen of zij voor Wie is de Reisleider? naar India of Mexico ging. Dat vertelt de tv-diva aan weekblad Party. Dinsdagavond zag de kijker hoe Brard haar entree maakte als reisleider in India. “Ik mocht kiezen of ik als reisleider naar Mexico ging of naar India. Nou, dat was niet zo moeilijk voor mij, India natuurlijk. Een land boordevol cultuur, met alles erop en eraan. Armoede, rijkdom, goud en glitter, je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het tegen.

Tijdens de India-reis werd Brard geplaagd door enige fysieke ongemakken. “Voordat ik naar India vertrok, had ik nog opnames voor Echte Meisjes op de Prairie. Drie weken in het Amerikaanse Utah. Wat denk je, stuiter ik weer van een rots af. En niet zo zuinig ook. Mijn linker enkelbanden gescheurd. Ik maakte weer een smak en natuurlijk volop in beeld.

Wie wil weten hoe ik straks met een grote smak weer op mijn bek ga, moet de nieuwe serie afleveringen van Echte Meisjes op de Prairie bekijken. Die volgen na Wie is de Reisleider. Dan kan iedereen zien waarom ik mank loop.
9 Reacties op “Patty Brard: ‘Liever naar India dan naar Mexico’”


 1. Mark

  Ze hadden de reeks anders moeten monteren, ze hadden met Brard moeten beginnnen, toen was de atttentiewaarde nog redelijk, en was het programma ook wat gehyped. Een heleboel mensen zijn ondertussen al afgehaakt, jammer want het is eigenlijk een leuk programma. Vooral Yes-R en Patty doen het leuk.

 2. Ronald

  Wat doet Dennis Weening op deze foto? Ik heb hem geloof ik nog niet gezien in dit programma en de voice-over doet iemand anders toch?

 3. Anoniem

  Ook hele leuke mannen daar in India, patty.
  Kunnen we dagelijk in de kranten lezen….

 4. mischa

  Ik heb liever dat ze naar een onbewoond eiland opdondert, die misselijk makende aanstellerige vetklep.

 5. variabel

  Het taalgebruik van Patty Brard is niet om over naar huis te schrijven.

 6. fred

  Dan kan iedereen zien waarom ik mank loop…. boeiend. Er mankeert van alles aan Brard .

 7. Flits Bom

  Raar dat ze niet naar Mexico ging. De prijs van cocaine is daar veel lager als in India….

 8. KoalaNL

  Het taalgebruik (en kennis) van 90 procent van de reageerders hier is ook niet om over naar huis te schrijven. Dus daar kun je Brard niet op aanvallen.

 9. moi

  blijf lekker weg spook!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.