Show Geer en Goor draait om goed doel

De nieuwe tv-show van Gerard Joling en Gordon wordt een kruising van hun vroegre tv-hit Over De Vloer en Effe Geen Cent Te Makken, de show waarin de familie Froger op bijstandsniveau werd gezet. Dat zei Albert Verlinde woensdag in RTL Boulevard. Verlinde heeft het televisie-idee vernomen in de wandelgangen. “Het is een soort goed doel-situatie, waarbij mensen worden geholpen. Ze zitten dan wel langer op een locatie dan zo maar ergens een dag zitten“, weet hij.

Het betekent dat Joling en Gordon ook weer moeten overnachten op locatie. “Dat is waar op dit moment voor Gerard Joling het probleem zit, want dat is iemand die elke avond thuis wil slapen.

Verlinde voelt een hit aankomen. “Het leuke vind ik ook dat ze allebei zo terughoudend erin zijn. Van: we gaan eerst even kijken of het helemaal goed voelt. Als ze terugkomen, moet het echt een knaller zijn.”

“Ik denk absoluut dat het gaat werken. Ik weet het wel zeker.”

De nieuwe show is bedoeld voor RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen