Martijn Krabbé ziet solopresentatie wel zitten

Foto: Mike van den ToornMartijn Krabbé vindt het geen straf dat hij de komende X Factor alleen mag doen. Hij ziet het als een uitdaging. Dat vertelde de RTL 4-presentator woensdag in SBS Shownieuws. Krabbé verliest zijn co-host Wendy van Dijk, die meer met haar kinderen wil spelen. “Het is wel een stuk zwaarder. Normaal gesproken verdeel je het werk, dus nu moet je gewoon twee keer zo hard werken. Het neemt niet weg dat het ook best interessant is om het een keer in mijn eentje te doen“, stelt hij.

Hij heeft begrip voor zijn tv-partner. “Ze heeft zelf al aangegeven dat het niet alleen om haar werk gaat, maar ook voor haar sociale agenda is en dan vooral de agenda van haar gezin. Dus ja, daar heb ik alle begrip voor.”

Van Dijk vond het geen gemakkelijk besluit, vertelt ze zelf bij RTL Boulevard. “Ik voel een grote verantwoordelijkheid als ik hem dat alleen laat doen. Hij zegt dan weer: ‘Luister, het is ons programma en het was ooit jouw programma. Jij hebt het ooit alleen gedaan, ik ga het nu op me nemen, zodat je iets meer tijd hebt.’

Ze vertrouwt in haar collega. “Hij vindt het ook een enorme uitdaging en hij heeft er heel veel zin in om het even alleen te doen en het programma naar zich toe te trekken. Dat kan hij als geen ander.

Jurylid Gordon vindt het jammer. “Ik heb altijd heel prettig samengewerkt met Wendy. Het is de keuze van Wendy zelf. Ik denk ook dat het allemaal een beetje te veel is allemaal.

Ik vind het knap dat Martijn het nog allemaal volhoudt na 86 weken The Voice om dan toch nog door te gaan met X Factor“, besluit hij.

X Factor begint in maart op RTL 4. In het najaar volgt The Voice of Holland weer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen