Peter van der Vorst blijft dromen van ontbijtshow

Foto: RTLVijf jaar na het invallen bij Goedemorgen Nederland, heeft Peter van der Vorst de vurige wens om een eigen ontbijtshow te presenteren nog niet losgelaten. Dat vertelde hij donderdag in RTL Boulevard. Van der Vorst heeft zijn wens de afgelopen jaren al meerdere malen uitgesproken en nu dus nog eens. “Eigenlijk zou ik heel graag – en dat weet Erland nog niet eens – een goed ontbijtprogramma willen maken. Op de Amerikaanse manier en met genoeg budget“, legt hij uit.

Het is niet voor niets dat Van der Vorst al jaren kan roepen dat hij het graag zou willen. Een goed ontbijtprogramma vraagt namelijk om een goed budget. “En dat is er in Nederland nooit, maar ik zou het heel graag willen.

Van der Vorst tekende woensdag een nieuw, driejarig contract bij RTL 4. In een persbericht meldde het tv-station foutief dat het om een tweejarig contract gaat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen