Olga Commandeur vindt persiflage ‘enorme eer’

Olga Commandeur vindt het een hele eer dat zij wordt gepersifleerd in De TV Kantine. Dat vertelt ze maandag in het AD. Commandeur zit elke zaterdag voor de buis. “Een tijd geleden heb ik uitgebreid met Irene Moors staan praten. Toen heeft zij, denk ik, gedacht: die Commandeur, die moeten we eens na gaan doen! Natuurlijk zitten er wel eens dingen bij waarvan ik denk: moet dat nou? Maar als je ziet wat voor grote sterren daar in zitten…en dan kom ik voorbij! Fantastisch.” 

Ze is vooral bekend van Nederland in Beweging, waarin ze samen met bejaarde kijkers herhaaldelijk op een verhoging stapt om er vervolgens weer vanaf te stappen. “Het programma is veel meer dan bewegen alleen. Zo kreeg ik een reactie van een mevrouw die vertelde dat ze sinds de dood van haar man elke dag kijkt.”

Ze zei dat ze het heerlijk vindt om zo het gevoel te hebben ergens bij te horen. Dat is toch geweldig?

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen