Gordon wil Monique Klemann in jury X Factor

Foto: Mike van den ToornGordon denkt dat Monique Klemann een goede toevoeging zou zijn aan de jury van de nieuwe X Factor. Dat vertelde hij zondag in het tv-programma Life 4 You. Voor de nieuwe jury zijn naast Gordon ook Angela Groothuizen en Ali B vastgelegd, terwijl beoogd jurylid Candy Dulfer nog steeds niet heeft getekend. “Dat is wel even een nieuwtje, want het is nog steeds niet rond met Candy Dulfer. Wie ik heel graag in de jury wil hebben? Ik heb altijd heel erg gepleit voor Monique Klemann.”

Klemann is vooral bekend van het duo Loïs Lane. “Ten eerste vind ik dat een onwaarschijnlijk mooie vrouw om naar te kijken en ik vind haar heel leuk. Ik snap niet dat ze haar niet gewoon een keer gecast of gevraagd hebben. Dat lijkt mij een heel leuk iemand om in de jury te hebben.”

Later in het jaar keert The Voice of Holland weer terug en er staan twee vacatures uit voor de baan van coach. Iets voor Gordon? “Ik pas niet in het kinderzitje van Roel heb ik het idee, ha ha. Als John het zou vragen, zou ik het natuurlijk overwegen.

Ik zou het heel leuk vinden, ja. Natuurlijk“, besluit hij.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen