Gijp bij volgende VI Oranje met vervolg op biografie

Foto: RTLRené van der Gijp komt rond het WK Voetbal in 2014, als het populaire VI Oranje weer op de buis komt, met een vervolg op zijn biografie. Dat heeft de voetbalanalist laten weten op Radio 538. Het eerste deel, Gijp, maakte van schrijver Michel van Egmond, tevens de eindredacteur van Voetbal International, een schatrijke man. “Het is de bedoeling om tijdens het WK in Brazilië, als we weer in Scheveningen neerstrijken voor VI Oranje, om Michel van Egmond aan te sporen“, vertelt hij.

De 300.000 verkochte exemplaren hebben zowel Van der Gijp als Van Egmond honderdduizenden euro’s opgeleverd. “Ik weet niet of Michel nadat het bedrag is overgemaakt ooit nog een pen in zijn hand vastgehouden heeft. Misschien is hij wel verhuisd naar Italië en zien we hem nooit meer terug, haha.

De oorspronkelijke verwachting was dat er een paar duizend boeken verkocht zouden worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen