Carlo Boszhard had moeite met Albert Verlinde

Foto: RTLCarlo Boszhard vond het behoorlijk pittig om op een geloofwaardige wijze in de huid van Albert Verlinde te kruipen voor De TV Kantine. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Weekend. Het heeft even geduurd voordat Boszhard het aandurfde. “Als je hem echt goed na wil doen, moet je er echt een studie van maken. Ik had het al eens eerder gedaan en toen is het mislukt. Het heeft even geduurd voordat ik Albert na kon doen op een geloofwaardige manier“, legt de tv-maker uit. 

Verlinde is volgens hem moeilijker te persifleren dan andere BN’ers. “Ik heb wel moeite gehad met Albert Verlinde. Hij is moeilijk om na te doen. Hij heeft maniertjes, een hele herkenbare stem en zijn eigen humor. Maar met een nieuwe neus en een betere stem zit ik nu lekker in die rol.

Nu zit RTL Boulevard dan ook volop in De TV Kantine. “In de eerste seizoenen hebben we vooral De Wereld Draait Door gepersifleerd. Maar nu is RTL Boulevard aan de beurt. Ook een dagelijks programma met heel veel kijkers en heel veel verschillende personages. En heerlijk om na te doen.”

De TV Kantine is elke zaterdag te zien na het Half Acht Nieuws op RTL 4.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen