Winston baalt van uitlekken transformaties RTL 4-show

Winston Gerschtanowitz vindt het jammer dat al lang duidelijk is welke bekende Nederlanders in de huid kruipen van welke supersterren in Your Face Sounds Familiar, de RTL 4-show die zaterdagavond eenmalig te zien. Dat vertelt hij in dagblad Spits. Het was de bedoeling om dat geheim te houden. Het lekte echter al snel aan alle kanten uit. “Ik had het leuker gevonden als het tot het laatste moment onbekend was gebleven, maar ik begrijp dat dat zeker bij zo’n eerste keer lastig is.

Toch verheugt Gerschtanowitz zich niet minder op de uitzending. “Het is weer ouderwets gezellige televisie, precies waar we in deze koude maand behoefte aan hebben. Het gaat nu dan om een eenmalige show, maar ik weet zeker dat de mensen hier geen genoeg van kunnen krijgen.

De kijker ziet BN’ers compleet transformeren. Zo wordt Charly Luske zangsensatie Adele en verandert Nance in Lady Gaga. “Het is onvoorstelbaar hoe de artiesten die meedoen zoveel hebben gedaan om qua stem, qua bewegingen maar ook qua looks op hun superster te lijken.

Verder verandert Edsilia Rombley in Pink, LA The Voices in The Jackson Five, Ferry Doedens in John Legend, Sabine Uitslag in Alanis Morisette en Xander de Buisonjé in Lenny Kravitz.

En dan zijn er ook nog twee bijzondere duo’s. Barbara en Frits Barend kruipen in de huid van Willeke en Willy Alberti, terwijl Ray Slijngaard en Anita Doth van 2 Unlimited verrassend uit de hoek komen als Frans Bauer en Marianne Weber.

Your Face Sounds Familiar is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen