Sandra van Nieuwland bang dat succes afneemt

Sandra van Nieuwland vreest soms wel eens dat haar zeer grote succes na The Voice of Holland zal afnemen. Dat bekent de zangeres in het AD. Van Nieuwland, die nu met haar album op één staat in de hitlijsten, probeert er niet te veel aan te denken. “Natuurlijk ben ik nog steeds wel eens bang dat het succes minder wordt, maar ik probeer me niet op dat gevoel te richten. Dat werkt averechts. Ik denk dat het ook scheelt dat ik iets ouder ben, dan relativeer je wat makkelijker.

Ze is trots op zichzelf. “Toch maakt niet het succes, maar het feit dat ik dit zonder al te veel angst doe, dat ik nu trots op mezelf ben. Ik kon namelijk best last hebben van faalangst of van spanning.

Het talent wilde al meedoen aan de eerste The Voice. “Maar toen durfde ik het uiteindelijk niet aan. Het was er de tijd niet voor, ik had net een kind gekregen. Maar dit jaar heb ik me er gewoon in gestort.”

Dankbaarheid, dat is sindsdien het gevoel dat overheerst.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen