Fraudeur steelt 100.000 euro van Reinout Oerlemans

Foto: AVROEen frauder heeft 100.000 euro gestolen van Eyeworks, het tv-bedrijf van Reinout Oerlemans. Dat vertelt de tv-maker zaterdag zelf in De Telegraaf. Het ging om een vaste medewerker. “Dit verhaal heb ik overigens nog aan niemand verteld, maar aangezien het vast een keer uitkomt… Op onze financiële afdeling heeft iemand fraude gepleegd, iemand die acht jaar bij ons heeft gewerkt. Er is meer dan 100.000 euro verdwenen, bijvoorbeeld via vervalste facturen; ronduit diefstal.

Oerlemans heeft aangifte gedaan. “Die man is ontslagen en we hebben aangifte gedaan, maar de officier van justitie heeft er voorlopig geen tijd voor.”

Onbegrijpelijk, vindt Oerlemans, vooral omdat hij wel een flinke boete kreeg voor een futiliteit. “Wij krijgen een boete voor Barbie’s baby , omdat het kind op een serie van acht uur acht minuten in beeld is geweest.

Dat snap ik al niet, maar ik begrijp het helemaal niet als ik uitleg wat we in ons bedrijf hebben meegemaakt.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen