Caroline Tensen doet Herinneringsminuut 2012

Foto: NCRVCaroline Tensen kondigt dit jaar op 30 december de Herinneringsminuut aan, de minuut waarop de televisie voor even op zwart gaat om stil te staan bij mensen die het afgelopen jaar zijn overleden. Dat heeft organisator Yarden laten weten. Tensen, die dit jaar de begrafenis van haar moeder flink uitstelde omdat ze opnames had van Eén tegen 100, leidt de minuut in met een persoonlijk verhaal. “Mama zal een mooie kapstok zijn om andere mensen even aan het denken te zetten“, vertelt ze.

De minuut wordt ieder jaar door een andere bekende Nederland ingeleid. Vorig jaar was dat Willeke Alberti. Er keken toen bijna 2,5 miljoen mensen naar de minuut, die tegelijkertijd wordt uitgezonden op Nederland 1, RTL 4 en SBS 6.

De minuut begint zondag om 19.58 uur.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen