RTL 4-serie Divorce levert veel kijkers in

De dramaserie Divorce van RTL 4 heeft flink veel kijkers ingeleverd. De derde aflevering van de serie werd zondagavond door 1,3 miljoen mensen bekeken, een daling van 22 procent ten opzichte van vorige week. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Divorce lijkt in een vrije val te zijn geraakt. De opvolger van Gooische Vrouwen begon twee weken ervoor met een zeer mooie 1,9 miljoen kijkers, zakte toen naar 1,7 miljoen en zit nu dus op 1,3 miljoen.

De serie wordt elke zondag uitgezonden na de John van den Heuvel-show Ontvoerd, dat met 1,3 miljoen kijkers een even groot publiek scoorde als vorige week.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Is Gordon over zijn tv-hoogtepunt heen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen