Rinus en Deborah krijgen real life soap op RTL 4

De Friese zanger Rinus en zijn vriendin Deborah krijgen een real life soap in het programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors. De eerste aflevering is op zondag. Dat heeft RTL 4 laten weten. Rinus en Deborah zijn bekend van hun vele YouTube-hits, waaronder Met Romana op de scooter en Hey Marlous. Het showbizzkoppel was al vaker te gast in het zondagmiddagprogramma en ook een persiflage in De TV Kantine kon niet uitblijven.

De camera’s van Carlo en Irene volgen Rinus en Deborah op de voet. “Zo zien we in het eerste item hoe het Friese koppel zich voorbereid op de kerst en draaien de camera’s tijdens het versieren van de kerstboom.”

Life 4 You trok zondag ruim een miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen