RTL-baas Erland Galjaard trots op hoge zondagcijfers

Foto: Nick van OrmondtErland Galjaard, programmadirecteur van RTL Nederland, is trots op de goede start van de nieuwe RTL 4-shows Ontvoerd en Divorce. Dat heeft hij maandag laten weten in een persbericht. Ontvoerd en Divorce begonnen zondag met respectievelijk 1,7 en 1,9 miljoen kijkers. “Met Ontvoerd en Divorce heeft RTL 4 er twee sterke, nieuwe titels erbij. Het zijn twee zeer onderscheidende en knap gemaakte programma’s waar we erg trots op zijn, net als op de makers ervan“, vertelt hij.

In de doelgroep van RTL 4, Boodschappers 20 – 49 jaar, bereikten Ontvoerd en Divorce zenderaandelen van respectievelijk 24,0 en 29,3 procent. “En behalve Ontvoerd en Divorce, stonden ook de RTL 4-programma’s RTL Nieuws en Life 4 You in de kijkcijfer top 10 van gisteravond“, aldus RTL.

Het weekend van RTL 4 begon al erg goed op vrijdag met de finale van The voice of Holland. “In Boodschapper 20 – 49 jaar haalde de talentshow een zenderaandeel van 55,1 procent, nog meer dan vorig jaar (54,4 procent). In totaal keken er 3,4 miljoen mensen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen