Nieuwe Linda de Mol-show heet Weet Ik Veel?

Weet Ik Veel? is de titel van de nieuwe kennisquiz die Linda de Mol in het voorjaar gaat presenteren op RTL 4. Dat heeft de presentatrice laten weten in Life 4 You. Weet Ik Veel? wordt net als Ik Hou Van Holland een zaterdagavondshow. “Het is een quiz waar iedereen aan mee kan doen, met het hele gezin thuis. Dan kun je kijken wie het hoogst scoort. Het gaat om algemene kennis. In de studio spelen drie bekende Nederlanders tegen 200 studenten en volgens mij wordt het hartstikke leuk.

Linda heeft het spel al met haar broer John de Mol gespeeld. “Je merkt dat je fanatiek wordt. Je kunt honderd punten scoren en ik had er geloof ik 76 van de 100. John wilde per se een hogere score dan ik. Het brengt wel een soort fanatisme in je naar boven.

Weet Ik Veel? komt dus op de plek van Ik Hou Van Holland. “Ik hoop maar dat de mensen het net zo leuk vinden. Ik ga een nieuw programma doen, omdat we bang zijn dat Ik Hou Van Holland anders inderdaad enige sleetsheid gaat vertonen.”

Dus dan ben ik even een half jaar weg met Ik Hou Van Holland, dan komt er een nieuw programma en dan denk ik dat de mensen het zo tegen september wel leuk vinden dat het weer terugkomt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen