Lodewijk Hoekstra vindt Fatima Moreira de Melo gemeen

Lodewijk Hoekstra heeft tijdens zijn deelname aan Expeditie Robinson ontdekt dat Fatima Moreira de Melo een buitengewoon gemeen mens is. Dat vertelt de RTL 4-tuinman in weekblad Weekend. Onder leiding van Fatime werd een complot gesmeed om Lodewijk onverwacht naar huis te sturen. “Ik ben niet iemand die snel een hekel heeft aan mensen, maar degene over wie ik de meeste gemengde gevoelens heb, is Fatima. Zij was een ijskoude kikker in het spel“, briest hij.

Hij kan nauwelijks geloven dat er zo’n vuil spel werd gespeeld. “Ik dacht dat ik vrienden voor het leven aan het maken was, maar dat bleek dus niet zo. Ik heb me vergist in het spel. Het spelelement met complotten smeden was niks voor mij. Expeditie Robinson gaat kennelijk niet over hoe sterk je bent, maar over wie zich er doorheen kan draaien. Ik doe het nooit meer.

Van de andere deelnemers hoeft Lodewijk niets meer te weten. “Ik heb geen contact meer met haar en de andere kandidaten. We zouden nog een keertje heel ‘gezellig’ met zijn allen wat gaan eten, maar dat gaat niet meer door, denk ik.”

Achteraf is Lodewijk blij dat hij er zo vroeg is uit gestemd. “Ik ben er op tijd uit gestemd, zodat ik mezelf nog recht kan aankijken in de spiegel. Dat is mijn winst. Ik was twee weken weg, maar ik miste mijn gezin erg. De kinderen misten mij ook, dat heb ik onderschat. Zeker de kleinste, die begreep het niet goed. Dan denk je wel: waarom deed ik dit eigenlijk?

Voor het nieuwe jaar is mijn plan om mijn werk meer in balasns met het gezin te brengen. Ik ga ook niet meedoen aan Wie is de Mol bijvoorbeeld Ik wil me nu echt focussen op mijn gezin.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen