RTL 7 derde zender van Nederland dankzij WK Darts

Nadat de kleinere mannenzender RTL 7 donderdag en vrijdag al de vierde zender van het land was dankzij het WK Darts, steeg zij zaterdagavond tot de derde plaats op de eretribune. Het ruim vier uur durende verslag trok gemiddeld 744.000 kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Dankzij het WK Darts mocht RTL 7 zich direct achter de grote zenders Nederland 1 en RTL 4 scharen. Alle andere keren dat RTL 7 dit jaar op de eretribune stond, was dat te danken aan voetbal.

Het is de meest bekeken uitzending van het WK Darts tot nu toe. Tot nu toe was het verslag van de derde ronde op donderdag, waarin Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld in actie kwamen, de meest bekeken uitzending met gemiddeld 583.000 kijkers.

Vrijdag was te zien hoe Van Barneveld een ticket voor de halve finale kreeg en Van Gerwen kreeg die op zaterdag. Beiden zijn zondagavond te zien in de halve finales.

De grote finale wordt gespeeld op nieuwjaarsdag.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen